Strong Me

Ενίσχυσε το Strong Me έμπρακτα!

Είμαστε γυναίκες! Είμαστε εμείς που ξέρουμε πώς νιώθεις!

Και είμαστε εδώ για να ενώσουμε κάθε πλευρά της Ελλάδας και να γίνουμε όλοι μαζί μέρος μιας «αλυσίδας» που βάζει τέλος στην έμφυλη βία.

Κανείς δεν είναι ατρόμητος, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον τρόμο! Για αυτό και είμαστε εδώ για να φωνάξουμε όλοι μαζί: Κάνε τον φόβο σου δύναμη! Δεν είσαι μόνη! Δεν είσαι η μόνη!

Το Strong me είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που ιδρύθηκε από την ακτιβίστρια Ασπασία Θεοφίλου το 2020 και εδρεύει στην Αθήνα.
Ωστόσο, οι ακτίνες του σωματείου επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα και κάνουν τον κάθε άνθρωπο την πραγματική δύναμη του σωματείου!

Διότι το Strong me είμαστε εμείς και η προσφορά όλων μας μάς καθιστά πιο δυνατούς για να αισθανόμαστε όλοι μαζί περισσότερο Strong!

Καθόλη την δράση του σωματείου επί δύο συναπτά έτη, το Strong Me έχει καταφέρει να σχηματίσει μια κοινότητα ανθρώπων από κάθε μέρος της Ελλάδας για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Λειτουργώντας ως ένας ανεξάρτητος οργανισμός του οποίου η δύναμη πηγάζει από τους
ανθρώπους που τον απαρτίζουν, το Strong Me χρειάζεται την βοήθειά σου για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει υποστήριξη και νομική κάλυψη σε κάθε γυναίκα – θύμα έμφυλης βίας. 

Έστω η ελάχιστη μορφή βοήθειας μπορεί να κάνει διαφορά και να συνδράμει δραματικά στην συνέχεια του έργου μας!

Μην ξεχνάς: η πηγή και ο στόχος του Strong Me είμαστε εμείς!

Η δύναμη του Strong Me είμαστε εμείς! Η εξωστρέφεια της βίας είναι το αντίδοτο για την ανακούφιση και την θαλπωρή κάθε κακοποιημένης γυναίκας!

Έλα να μεγαλώσουμε αυτή την «αλυσίδα» ευαισθητοποίησης κατά της έμφυλης βίας!

Γίνε & εσύ μέρος αυτής της «αλυσίδας»!

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ: ΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

Υποστήριξε κι εσύ το ψήφισμά μας υπογράφοντας.

Στήριξε κι εσύ τον αγώνα μας για την αλλαγή του ποινικού κώδικα αναφορικά με το έγκλημα της ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ.