Strong Me

Η αξία της αναγνώρισης μιας αφιλοκερδούς υπερπροσπάθειας για την διεκδίκηση μιας καλύτερης και ισότιμης κοινωνίας είναι ανεκτίμητη. Όσο και ο καθημερινός αγώνας του Strong Me για την νομική κατοχύρωση του όρου «γυναικοκτονία» στο Ελληνικό Δίκαιο.

Σε μια προσπάθεια να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους και να βρει το έγκλημα την τιμωρία που του αρμόζει, το Strong Me λάνσαρε την καμπάνια του στις 4 Μαρτίου 2022 με το βίντεο μικρού μήκους «Γυναικοκτονία: Πες την με το όνομά της».

Εννέα μήνες αργότερα, ο συνολικός αγώνας επιβραβεύεται με τον τίτλο της Καλύτερης Στρατηγικής Καμπάνιας στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης – “Best Social Media Strategy for CSR” – στα Social Media Awards 2022.

Παράλληλα, το Ελληνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) εγκρίνει για δεύτερη φορά την τηλεοπτική μετάδοση της εν λόγω καμπάνιας στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης για το χρονικό διάστημα 1 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2022.

Το επίτευγμα ανήκει στους συνεργάτες του Strong Me, στους ακάματους εθελοντές του, που δούλεψαν με την ψυχή τους για το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα εύσημά μας:

  • Στην διαφημιστική εταιρία:

4WiseMonkeys

 

  • Στην εταιρία παραγωγής:

Top Cut Modiano

 

  • Στους ηθοποιούς:

Αμαλία Καβάλη

Μιχάλη Συριόπουλο

Θέμι Μπαζάκα

 

  • Στην σκηνοθέτιδα:

Αλεξάνδρα Ματθαίου

 

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη την ΜΚΟ «Δικαιοσύνη για Όλους».

 

Αφήστε μια απάντηση