Strong Me

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Κόρινθο και αφορά μία 14χρονη μαθήτρια, η οποία δέχθηκε ομαδική σεξουαλική επίθεση από πέντε συμμαθητές της – ηλικίας από 13 έως 16 ετών. Για τους κατηγορούμενους εκδόθηκε εισαγγελική διαταγή για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, ενώ δύο εξ αυτών παραμένουν προφυλακισμένοι. Παράλληλα,
χηματίστηκε και δικογραφία για τους γονείς των πέντε παιδιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Το καταγγελλόμενο περιστατικό καταγράφηκε πριν δύο μέρες, στις έντεκα το πρωί, όταν η 14χρονη βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Όταν χτύπησε το κουδούνι για να επιστρέψουν οι μαθητές στις τάξεις τους,  ένας από τους ανήλικους πλησίασε την 14χρονη και της ζήτησε να περιμένει λίγο γιατί κάτι ήθελε να της πει. Τότε δέχθηκε την επίθεση από τα πέντε αγόρια, με ένα από αυτά να της κάνει ακόμα και κεφαλοκλείδωμα για να την ακινητοποιήσει. Οι πέντε μαθητές άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά, θωπεύοντας τη στο στήθος και στα γεννητικά όργανα. Σε κατάσταση σοκ, η 14χρονη άρχισε να φωνάζει, αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.
Η απόπειρα ομαδικού βιασμού της 14χρονης σημειώθηκε στην Κόρινθο και το κορίτσι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ημέρα που συνέβη το καταγγελλόμενο περιστατικό, η μητέρα της 14χρονης έκανε καταγγελία και βρέθηκαν αμφότερες στην Αθήνα, όπου για δύο ώρες το κορίτσι έδινε κατάθεση σε ειδική δομή με παιδοψυχολόγους. Εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε μώλωπες στα χέρια της από την προσπάθεια των μαθητών να την ακινητοποιήσουν.
Οι τρεις από τους πέντε ανήλικους που δεν κρίθηκαν προφυλακιστέοι για απόπειρα βιασμού,  αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Αφήστε μια απάντηση