Strong Me

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών ανδρών που συνελήφθησαν στις αρχές Νοεμβρίου με την κατηγορία ότι βίασαν την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για τον εισοδηματία, τον προπονητή και τον ηλεκτρολόγο πλοίων, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για “γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση”.
1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Ιωάννης του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθείς την 2-7-1987 στην Αθήνα. Ο 35χρονος κατηγορείται ότι συναντήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές με το παιδί, συνελήφθη στα δυτικά προάστια και φαίνεται πως είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας.
2. ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ Αλέξανδρος του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθείς την 7-10-1967 στην Αθήνα. Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στα Σεπόλια.
3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑΣ Ανδρέας του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθείς την 16-8-1979 στην Κόρινθο. Ο 43χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε επαφή με την ανήλικη μέσω διαδικτύου και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στα Σεπόλια. Είναι ο ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος για κάποιον λόγο δεν εργαζόταν στην εταιρεία του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση