Strong Me

 

Μία γυναίκα λιγότερη μετράμε από σήμερα στη χώρα μας, αφού άλλο ένα νέο κορίτσι έγινε θύμα γυναικοκτονίας από τον σύντροφο της. Μία 19χρονη κοπέλα στον Πειραιά δολοφονήθηκε, με τον καθ’ ομολογία δράστη να φέρεται πως είπε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του και ότι κατά την τέλεση του εγκλήματος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ακολουθώντας κατά γράμμα τη… «συνταγή Μπαλάσκα» ο 25χρονος κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του και έσπευσε να αποδώσει το έγκλημά του στην παθολογική ζήλεια και την επίδραση των ουσιών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν. Ο αλβανικής καταγωγής δράστης υποστήριξε πως μόλις επέστρεψε η επίσης αλβανικής καταγωγής σύντροφός του από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας. Ο 25χρονος υποστήριξε ότι πάνω στον καβγά, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στην 19χρονη στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού στην οδό Βάμβα και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος. Στη συνέχεια, ο δράστης συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση