Strong Me

 

Άλλη μία υπόθεση βιασμού ανήλικου αγοριού από συνομηλίκους τους έρχεται να προστεθεί στην φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων από ανήλικους – φαινόμενο που έχει λάβει νοσηρές διαστάσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οκτώ 15χρονα αγόρια κακοποιούσαν και βίαζαν επί έναν μήνα έναν 15χρονο συμμαθητή τους ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν την κτηνωδία με τα κινητά τους με στόχο τη διαπόμπευση του συμμαθητή τους. Εν συνεχεία, διακινούσαν τα βίντεο σε τρίτα άτομα. Έξι από τους οκτώ κατηγορούμενους συνελήφθησαν στο Ίλιον και είναι μαθητές της Α’ Λυκείου.

Σε βάρος των οκτώ 15χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραξε βιασμό κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει πως οι ειδεχθείς πράξεις σε βάρος του συμμαθητή τους διήρκεσαν από τον Νοέμβριο ως και τον Δέκεμβριο, με του βιασμούς να γίνονται με χρήση αντικειμένων.

Κατά τις έρευνας που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των φερόμενων ως δραστών κατασχέθηκαν: κινητά τηλέφωνα, μία ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και «λοιπά αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση», όπως αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Παρά το γεγονός πως οι κατηγορούμενοι ασκούσαν άγρια ψυχολογική βία στον 15χρονο μαθητή για να μη μιλήσει, το παιδί κατάφερε να τα πει όλα στους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Το 15χρονο θύμα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δέχεται εντατική βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση